Nätverk

NÄSTA NIVÅ UTBILDNING

Bli

en del

av

Optitech Nätverk

Är du ett garage- eller bilförsäljningsföretag?

Är du en bilentusiast och vill göra det till ett företag?

Vi är de enda i världen som erbjuder verktyg och utrustning för att driva en optimeringsverksamhet – finansierat och redo att användas direkt. OCH DET GÖR OSS MYCKET STOLTA .

Vi erbjuder allt som krävs för att du ska bli auktoriserad Optitech-återförsäljare. Verktyg, Optitech Academy programmeringscertifiering, infrastruktur, marknadsföring, support och backup!

Vi finns där för dig!

NÄSTA NIVÅ UTBILDNING

OptiTech

Akademi

TRÄNING

Vi erbjuder regelbundet utbildning i att bygga och optimera mjukvara. Utbildningen består av ett 2-10 program beroende på din startnivå, och din ambitionsnivå. Mer information finns i utbildningskalendern. Träningsspråket är engelska.

Vi kan erbjuda individuell utbildning på både engelska och svenska.

Till kursen tillhandahåller vi bärbara datorer, mjukvara, verktyg, ECU:er, etc.

Efter certifieringen kommer du att kunna arbeta inom Optitech Nätverk – med våra verktyg, inom vår filosofi och Optitech-kunder.

Normalt sker utbildningen i Skåne. Lokalen erbjuder boende till ett mycket lågt pris.

Om det är relevant kan vi komma till ditt land, eller så kan vi ordna utbildning i till exempel Storbritannien eller Tyskland. Fråga bara!

Priset för certifieringen täcker tillgång till Optitech Performance Nätverk, support och helpdesk.

Utbildning och utbildning är under ständig utveckling, då vi strävar efter att ligga i framkant på vår marknad. Håll dig uppdaterad och uppdaterad och förbli relevant – genom att följa våra senaste kurser.